Testimonials

  •  “Nu sunt deloc încântată că trebuie să vă spun lucruri despre Armando, pentru că, sincer, mi-e teamă că îmi veți lua cumva din comoară. Pe mine m-a vrăjit definitiv la orele lui cycling (orele astea sunt în top “100 lucruri de făcut musai într-o viață”). Are așa o energie și un dar de a antrena, încât uiți și de ratele neplătite, și de durerile musculare. Ședințele cu el sunt extraordinare (nu, nu exagerez deloc). Știe cum să scoată ce e mai bun din tine, să te determine să mergi înainte când țipi că ești îngenuncheat, să te felicite ca nimeni altul, să te certe când îi spui cuvântul “imposibil”, să facă, în scurt timp, orice oglindă să te laude. Are literele PT inscripționate pe tricou – de la “personal trainer”, iar eu obișnuiesc să îi zic că, de fapt, înseamnă “președintele teroriștilor”, de la chinurile la care mă supune. Adevărul e – dar vă rog, să nu-i spuneți – că literele acelea vin de la “perfect trainer”. Pe cuvânt.”

Andra Nastase – Editor general Stirile ProTv

  • “I have had Armando Lungu as personal trainer for several months and I am glad to say that he combines a skillful knowledge of his work and a serious approach to training, with a firm but friendly relation with his clients. Therefore, I do not hesitate to recommend him.”

                                                                     José Antonio Arróspide del Busto – Ambasador Peru

  • “Armando este omul care m-a salvat de la o viata nesanatoasa, care m-a condus pe drumul anevoios catre un corp sanatos cu care sunt impacata, care m-a impins sa-mi depasesc limitele si care m-a inspirat si motivat constant. Din toate punctele de vedere el este pentru mine….THE PERFECT TRAINER!!”   

Emily Dobre – Defence Liaison Officer

  • “Go, go, go” sunt vorbele pe care le-am auzit la prima ora de Cycling cu Armando si pe care le aud acum, dupa 4 luni de antrenamente personale, inclusiv cand lucrez singura. Recunosc, timid, ca prima si prima oara am inteles ca spune “No, no, no” si m-am oprit; dar vazand ca toti ceilalti continuau am pedalat si eu mai departe intelegand ca de fapt ne mobilizeaza sa dam tot ce putem din noi. De atunci, incerc sa fac asta la fiecare antrenament cu el, pentru ca reuseste prin energia si pasiunea pe care le are sa ma determine sa imi intrec limitele. Am inteles acum, ca defapt pentru el, in sport, nu exista cuvant “NO” si ca nimic nu este imposibil atunci cand ai o tinta. Chiar daca ma chinuieste la ore, Armando m-a determinat sa iubesc si mai mult sportul, oricata febra musculara as avea, si sa devin adepta unui stil de viata sanatos.”

Iulia Mihai

  • Impreuna cu Armando am aflat cat de greu pot trece 45 de secunde dintr-un antrenament de tip circuit si au fost zile in care i-am declarat zgomotos ca “il urasc”. Imi raspundea zambind ca “stie” si pentru asta mai primeam doua repetări bonus *hahaha*. Ati crede, poate, ca intensitatea antrenamentelor m-a speriat, dar culmea! Abordarea de tip “spartan” (cum ii zic eu) m-a facut sa internalizez firescul disciplinei si pasiunii pentru sport si stil de viata sanatos. S-ar putea sa va mire, dar Armando este modelul care m-a motivat, m-a educat si, in cele din urma, m-a transformat! El, si nu Kate Moss!