Trei modalitati de motivatie !

“Poti căuta în întregul univers pe cineva care merită mai multa dragostea și afecțiune decât tine, iar persoana respectivă nu este găsită nicăieri. Tu, la fel de mult ca oricine din univers, meriti iubire și afecțiune” Buddha

         A devenit o prioritate ce ne permite să devenim o persoană mai bună, nu doar pentru noi, ci și pentru relațiile pe care le-am creat pe parcurs. Alegerile pe care le facem dintr-un spațiu mai iubitor sunt mult mai benefice decât cele pe care le facem dintr-un loc de vinovăție sau lipsă .

Cu toate acestea, suntem atât de condiționați să credem că lucrurile se vor destrăma și nu este etic să punem pe primul loc persoana care trăiește în inima, corpul și mintea noastra!

Mai jos sunt trei modalitati de motivatie  pentru a incepe sa te valorizezi si sa devii o persoana importanta in viata ta.

1.Nu te compara cu alte persoane

Comparând noi înșine cu ceilalți este o luptă pierzătoare. Nu numai că ne uităm la lucrurile pe care nu le avem, dar ne aflăm în sentimentul de lipsă. Începeți să vă concentrați atenția asupra lucrurilor care merg direct în viața voastra și să acordați atenție persoanei care se uita în oglindă.

2.Nu te multumi cu mai putin decat meriti

Unii oameni rămân în locuri de muncă pe care nu le plac doar din cauza salariului. Alții se stabilesc în relații in care nu se mai regasesc. Unii dintre noi stau cu prieteni care ne epuizează, pentru că dorim orice tip de companie. Indiferent de situația voastra, nu merită costul. Meriți liniște și fericire.

Dacă iti spui în mod constant : “Trebuie să existe ceva mai bun decât acesta”, probabil că va fi soluționata orice problema. Căuta cele mai bune solutii!!!

3.Apreciaza

Apreciaza-ți patul in care dormi.  Apreciaza-ti hainele pe care le ai , mașina, mâncarea. Dar, mai ales, nu uita să apreciezi ceea ce aduci în lume. Începe să vezi bucuria pe care o aduci altora. Gândește-te la impactul acelei bucurii și al efectelor acesteia. Doar pentru că nu ști, nu înseamnă că nu s-a extins mai departe decât iti poti imagina.

Ești o ființă unică și nu există nimeni în lume ca tine!

Totul in viata noastra incepe cu noi si se infiltreaza in relatiile noastre.
         Deci, este logic să-ti oferi atât de multă iubire și bucurie pe care o doresti să o cauti si în alte persoane.

 

 

 

 

 

No Comments