New Body, 8 Weeks! Inscrie-te in Concurs!

Yes, You Can Do It!

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog, dar m-am intors cu vesti bune. V-am pregatit un concurs cu o miza mare, pentru voi dar si pentru mine.

V-am intrebat acum ceva timp daca voi credeti in destin sau liberul arbitru.  Eu simt si cred ca mi-a fost scris sa ajung in momentul de fata, insa nu as fi putut sa reusesc, daca nu as fi muncit atat de mult. Si da, este vorba atat despre munca fizica, cat si la nivel psihic si spiritual.
De ce va spun asta? Pentru ca in ceea ce priveste corpul nostru, noi suntem singurii stapani si suntem singurii in masura sa luam cele mai bune decizii. In ziua de astazi, este din ce in ce mai greu sa mentinem un stil de viata sanatos, mai ales cu atatea tentatii in jur. Este foarte simplu sa uitam de noi, de o alimentatie corecta si sanatoasa si sa mancam pe fuga, sa cumparam mancare semi-preparata sau tip fast-food si sa ne mintim ca este ceva „temporar, pana cand vom avea mai mult timp liber. Si atunci cand avem cateva momente pentru noi, ne „rasfatam” cu ceva poate si mai nociv. Si ne trezim cateva luni sau ani mai tarziu cu kilograme in plus, cu o conditie fizica din ce in ce mai precara si cu putina motivatie pentru a incepe un program de slabit care include exercitii fizice. Aceasta este povestea pe care o aud foarte des in ultimul timp, de aceea am decis ca este randul meu sa ajut, sa motivez, sa schimb mentalitati si de ce nu, sa transform o viata.
Cum spune si titlul, ceea ce va propun este o provocare! Un alt stil de viata si alimentatie, un program de antrenament cu un antrenor personal dedicat si promisiunea ca, in 8 saptamani, veti avea un corp de invidiat si o dispozitie mai buna.
Concursul pe care il organizez are o miza mare, de aceea am impus cateva reguli. Dar mai intai, sa va povestesc un pic in ce va bagati 🙂
Ce presupune acest program:

 1. 3 antrenamente pe saptamana cu mine ca antrenor personal
 2. 2 antrenamente cardio – antrenament stabilit de mine
 3. Un plan alimentar complet – un meniu variat pentru fiecare zi a programului de 8 saptamani
 4. Un plan de suplimentatie – daca este cazul
 5. Masuratori centimetri, grasime corporala, masa musculara, metabolism bazal
 6. Poze before and after (inainte de inceperea programului si dupa terminarea programului
 7. Abonament la sala pentru 8 saptamani
 8. Si alte cateva surprize menite sa va motiveze pe parcursul programului.

Criteriile pe care trebuie sa le indeplinesti:

 1. Acest program este destinat persoanelor cu 10-12 kilograme in plus fata de greutatea normala. Asta inseamna ca, daca esti femeie cu greutatea intre 70-75 kilograme si barbat cu greutatea intre 95-100 kilograme, te califici pentru acest concurs
 2. Sa locuiesti in Bucuresti sau in zonele limitrofe.
 3. Sa fii disponibil in prima parte a zilei pentru antrenamentele personale (07:00 -11:00)
 4. Sa fii apt pentru sport
 5. Sa iti dai acordul de a publica pe facebook, si alte retele sociale, materiale cu caracter publicitar (poze si filmulete de la antrenamente, un mini-interviu dupa terminarea programului). Aceste materiale nu vor fi publicate fara acordul tau final asupra materialului.
 6. In cazul in care vrei sa renunti din motive personale, costurile programului vor fi achitate integral de tine (360 Lei abonament 8 saptamani la sala + 400 Euro costul unui antrenor personal pentru 8 saptamani)

Cum te inscrii in acest concurs? Simplu!

 1. Trimite-mi un email pe adresa armandolungu@gmail.com cu urmatoarele detalii:
  – O poza cat mai recenta cu tine.
  – O scurta descriere
  – raspunsul sincer la urmatoarele intrebari: Ai mai tinut dieta/regim pana acum? Ai mers pana acum la sala (daca raspunsul este nu, de ce nu?) Cat de repede te descurajezi cand vezi nu ca ai rezultate? Ai continua cu un program sportiv si dupa terminarea concursului?
 2. Povestea ta va fi publicata pe blog si pe Facebook
 3. Povestile cu un numar mare de share-uri si like-uri au mai multe sanse de castig.

Data limita pentru inscrieri este 16 octombrie! Castigatorii vor fi anuntati pe email dar si telefonic.
Programul de 8 saptamani va incepe pe data de 18 octombrie si se va termina pe data de 18 decembrie.

Multa bafta tuturor!

No Comments