Inceputuri

 

Multa lume ma stie, insa putini oameni ma cunosc.

Si ceea ce si mai putini stiu, este “calatoria” mea pana in prezent, pe care m-am gandit sa v-o povestesc pe parti, aici, pe blogul meu.

Nu, nu pentru ca as fi de parere ca am vreun talent extraordinar si in ale scrisului, insa am fost mereu inspirat de oameni care si-au pus in cuvinte povestile de viata, tocmai pentru ca au crezut ca si altii au multe de invatat din experietele lor.

Asa s-a nascut un nou target personal: sa scriu o carte pana la 30 de ani. 😀

Nu va imaginati o carte de specialitate, sau scrisa pentru a ma imbogati. Va fi o carte despre “aventura” mea pana la 30 de ani, povestea mea, experienta mea de viata, cu un oarecare aer motivational, sau cel putin asa sper eu :))

 

Revenind…

Asadar, eu sunt Armando Lungu, “tiranul” din sala de fitness, cum spun foarte multi din cei cu care mai lucrez :))

Sunt “tiran” pentru ca, am avut norocul sa practic un sport de performanta, care mi-a deschis apetitul pentru mai mult si care m-a disciplinat astfel incat sa reusesc sa ating orice obiectiv imi propun.

Fiind disciplinat si muncitor, am asteptari mari de la oameni, pentru ca stiu ca orice este posibil daca iti doresti cu adevarat si daca muncesti destul. Tocmai de aceea unul din scopurile mele este sa reusesc sa motivez oamenii, fie face to face, fie aici, in scris si sper sa si reusesc, cat de cat 😀

 

Acum voi avea nevoie de feedback-ul vostru, sa stiu daca vreti sa imi cunoasteti experientele de viata si daca credeti ca acestea va pot ajuta si pe voi, in motivare. Daca da (si daca nu), astept comentarile voastre, sa stiu daca ma pun pe scris romane :))

 

Si nu uitati: cu ganduri mari si pasi marunti, putem ajunge acolo unde ne dorim! 🙂

 

 

5 Comments