Supliment pentru arderea grasimii

gold-nutrition_l-carnitina-3000-20-vials_1 Am primit foarte multe intrebari legate de arderea grasimii, sau ce suplimente poti sa folosesti pentru arderea grasimii.

De aceea am ales sa iti fac cunostiinta cu L-Carnitina (sunt sigur ca majoritatea ati auzit de L-Carnitina)

L-CARNITINA este un aminoacid sintetizat la nivelul ficatului si rinichilior din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali.  L-carnitina are un rol important in metabolismul energetic al corpului.

Corpul nostru produce in mod normal L-Carnitina si este benefic pentru intregul corp dar in special pentru inima, muschi, creier, celule nervoase, celule imunitare. Fara L-Carnitina acestea nu ar putea functiona corect fara o doza corecta.

UNDE SE GASESTE IN MOD NATURAL L_CARNITINA?

L-Carnitina se gaseste in special in alimentele de origine animala, dar si in lactate sau unele plante, cum ar fi soia sau sparanghel. Alimentele cu o concentratie mare de L-Carnitina sunt in special carnea rosie, pestele si lactatele.

BENEFICIILE ADUSE DE L-CARNITINA

  • Antioxidant puternic
  • Previne stresul oxidativ care in timp duce la probleme cardiovasculare dar si la diabet.
  • Creste recuperarea dupa antrenamentele intense
  • Ajuta la arderea grasimii viscerale, care este o grasime foarte “rea” pentru organism
  • Creste performanta atletica
  • Ajuta la procesul de slabire si de ardere a grasimii

Daca vrei sa slabesti, nu te astepta ca acest produs sa faca minuni, adica sa consumi L-carnitina, sa stai in fata televizorului si sa slabesti. 🙂

Nu este un produs minune si este complet ineficient in lipsa unui stil de viata sanatos ( alimentatie corecta si miscare regulata si intensa, cum ar fi un antrenament TABATA)

Eu folosesc L-Carnitina de la GoldNutrition inainte de antrenamentele cardio si este foarte eficienta.

Nicio zi fara sport!

1 Comment