Reform by Armando Lungu

Răspunsul este simplu Reform : sănătatea noastră a fost menită să fie văzută în conformitate cu scopul nostru.

Trebuie sa ințelegem că, călătoria spre o sănătate mai bună este atât spirituală, cât și fizică.

Dorința mea este să vad oameni transformati cu ajutorul unui program bazat pe exercitii fizice specifice si a unui plan alimentar personalizat, de aici si Reform by Armando Lungu 😊 , un program conceput si conturat cu foarte multa daruire.

Am observat o lipsă de resurse bine rotunjite în industria de sănătate și fitness care se concentrează pe toate aspectele legate de sănătate – minte, corp și suflet.

Programul meu nu vă va „lovi” numai fizic 😊, ci va permite să vă atingeți acel “goal” in modul de a avea o dieta corespunzatoare benefica organismului și de a duce corpul la un nou nivel. Mintea este pricipalul aliat atunci cand trebuie sa slabim, asa ca nu trebuie sa lipseasca motivatia .

Am descoperit câteva arme secrete care au transformat si o sa transforme modul de a ne antrena, de a manca si de a avea o dispozitie cat mai buna  🙂 la antrenamente.

Misiunea mea este de a ajuta să utilizați aceste instrumente pentru a începe să trăiți cea mai bună viață!

Din punctul meu de vedere antrenamentele de tip Grup Training au mai mult randament datorita dinamicii grupului “ Lupta impreuna pentru aceleasi scopuri” !!!

Reform program este un program Body Transformation slabire/tonifiere timp de 60 zile care include:

  • 3 antrenamente/saptamana : marti, joi si vineri in intervalul orar 7:00-8:00 si 8:00-9:00 dimineata ( 2 grupe ) in viitorul apropiat si grupe seara;
  • Planuri alimentare personalizate elaborate dupa o evaluare nutritionala;
  • Masuratori;
  • Consultanta pe toata perioada programului;

De ce 60 de zile? Cred ca timp de 60 zile corpul nostru are timp pentru a incepe transformarea fizica si interioara de care el are nevoie.

“Exercitiile fizice ne aduc beneficii atat fizice cat si psihice. Daca pe de alta parte dezvolti o strategie prin care iti tii si mintea ocupata pe durata exercitiilor, vei avea parte de o multime de alte beneficii de natura psihologica relativ repede”

Trebuie sa nu uitam ca trebuie sa facem cateva sacrificii mai ales la renuntarea anumitor alimente si preparate care ne fac placere mancandu-le. Mancarea si preparatul acesteia fac cea mai importanta parte din ritualul nostru zilnic. Trebuie sa ne “cizelam” in alegerea acesteia si in proportionarea ei.

Impreuna vreau sa lasam pesimismul  ” Orice as face nu reusesc sa slabesc ” si sa introducem “EU POT, EU VREAU”

Fiind deja la a 4- a editie a programului te invit si pe tine sa faci parte din echipa mea de oameni viteji 🙂 si motivati !!!

Imi poti trimite un email la reform.by.armando@gmail.com pentru mai multe detalii legate de program!


And

Don’t forget

Train with me and shape your body with my Program !!!
No Comments