HOME WORKOUT. Exercitii pentru brate

Exercitii pentru brateAstazi ti-am pregatit cateva exercitii pentru brate, pe care le poti face acasa, dar nu numai. Eu le-am executat unul dupa altul, dar tu, acasa, poti sa le faci pe rand, in ritmul tau.

Pentru a fi cu adevarat eficiente si pentru ca bratele tale sa capete forma pe care o doresti, trebuie sa faci aceste exercitii de minimum doua ori pe saptamana. Spor la treaba! 🙂

1. Triceps Dips – 15-20 de repetari. Poti sa le faci la marginea patului sau la marginea unui scaun. Coatele merg inapoi, bratele trebuie sa fie cat mai apropiate intre ele, fundul coboara aproape de pat sau de scaun.

2. Triceps kickback – 10 repetari pe fiecare brat. Spatele drept, cotul sus; este foarte important ca acesta sa ramana pe loc pe tot parcursul miscarii.

3. Triceps Overhead extension – 10 repetari pe fiecare brat. Spatele este drept si va ajutati cu mana libera pentru a va tine cotul fix.

4. Triceps push-up – 15-20 de repetari. Pentru baieti ramane varianta pe varfuri, iar pentru fete am ales varianta flotari pe genunchi.

5. 21 Biceps curl – 7-7-7 repetari. “21 biceps” vine de la faptul ca executi 7 repetari pana la jumatate, 7 repetari de la jumatate in sus si 7 repetari complete, de jos pana sus.

Iti recomand sa faci 4 serii din fiecare exercitiu de mai sus.

Daca vrei sa iti tonifiezi bratele, aceste exercitii sunt foarte eficiente. Cine nu are gantere de 2-3 kilograme acasa poate sa improvizeze. Foloseste sticle de apa de 1 litru sau alte materiale mai grele cu care sa face aceste exercitii.

Astept sa imi spui parerea ta. 🙂

 

No Comments