New Body, 8 Weeks! Al Treilea Concurent Si Povestea Lui

new-body-8-weeks-concurs

Mai jos puteti citi povestea lui Alexandru:

“Ma numesc Alexandru Sandu si iti urmaresc pagina de FB. Am 33 de ani 1,89 inaltime si 108 kg. Doresc sa ma inscriu in programul New Body, 8 weeks. Cred ca m-am inscris mai tarziu, dar: “nu conteaza cine ia primul startul ci,cine termina primul cursa”.

New Body, 8 Weeks! concurs

 Sunt casatorit de 3 ani si am luat foarte mult in greutate,lucrez la 200 de m de casa si stau la birou aproximativ 10 -12  ore pe zi. Mananc pe fuga, neregulat. Ma simt foarte neplacut din cauza kilogramelor in plus. Nu imi mai vin hainele,imi e jena sa mai postez poze cu mine deoarece m-am ingrasat.Cand ma aplec sa ma inchei la pantofi intampin dificulati. Sotia mea are 1,78 si 53 de kg, e o discrepanta mare intre noi. Vreau sa imi recapat greutatea si sa ma simt din nou bine in pielea mea. Uneori refuz sa ma intalnesc cu persoane cunoscute pentru ca am un disconfort din cauza aspectului. Mi s-a intamplat sa nu ma mai recunoasca pe strada.
1. Am mai incercat sa tin diete pana acum,insa fara rezultat. Am incercat de multe ori sa ma infometez…insa la un moment dat cedam.
 
2.Nu ma descurajez foarte repede. Sunt destul de ambitios si perseverent.
3. As continua cu un program sportiv daca ar exista rezultate. Am nevoie de un imbold,de un stimul”

Alexandru, multumesc pentru sinceritate!

Pentru mai multe sanse de castig, iti poti invita prietenii sa dea like sau share povestii tale, utilizand butonul de mai jos.

Multa bafta!

No Comments