New Body, 8 Weeks! Concurenta Numarul Sase Si Povestea Ei

Inscrierile in concursul New Body, 8 Weeks continua! Mai jos puteti citi povestea Mihaelei:

“Numele meu este Mihaela, am aproape 33 de ani si metabolismul, fostul meu prieten, se transforma usor usor in inamicul meu… De asemenea, stau lipite de mine si vreo 10 kg care nu sunt ale mele. Jur! Sunt dispusa sa le dau inapoi celui care le-a pierdut fara sa pretind nici macar cea mai mica recompensa. Daca m-ar si gasi persoana respectiva…

Citesc multe si stiu deja cate ceva si despre ceea ce inseamna nutritie si alimentatie sanatoasa. A pornit de la grija pe care i-o port baietelului meu, Sebi, care recent a implinit 3 ani, dar am realizat ca este un subiect foarte important nu doar pentru el, ci si pentru mine si pentru sotul meu, Victor.

new-body-8-weeks-concurenta-numarul-sase-si-povestea-ei

Muncesc si imi place ceea ce fac, dar munca mea este una de birou. Mai nou am dezvoltat si veleitati de gospodina. Dar vreau sa fac si sport. Vreau sa fiu sanatoasa prin alimentatie + sport. Vreau sa fiu fit. Vreau sa scap de cele 10 kg… clandestine! Vreau sa imi scot la iveala patratelele!

Nu sunt chiar o incepatoare cand vine vorba despre sport si World Class, despre diete si alimentatie, dar se pare ca am nevoie de ceva in plus… si acel ceva ar fi un program intens si bine directionat! Cu cat mai intes cu atat mai bine si cine ma cunoaste stie ca voi fi foarte constiincioasa indiferent de structura orelor!

Daca voi castiga sunt convinsa ca am sanse reale sa-mi ating obiectivul! Un astfel de program este ceea ce imi doresc si stiu ca este ceea ce am nevoie!

Mancati sanatos si faceti sport!

Mihaela”

Mihaela, multumesc pentru sinceritate!

Pentru mai multe sanse de castig, iti poti invita prietenii sa dea like sau share povestii tale, utilizand butonul de mai jos.

Multa bafta!

 

No Comments