New Body, 8 Weeks! Concurenta Numarul Sapte Si Povestea Ei

Mai jos puteti citi povestea Laurei.
“Numele meu este Laura, am 30 ani, si am sa iti spun pe scurt povestea mea.

In timpul sarcinii m-am ingrasat 30 kg. Dupa nastere am asteptat 4 luni de zile apoi m-am apucat sa fac aerobic in casa, cate 30 min in fiecare seara. Au urmat apoi cateva luni bune de kangoo jumps.

Trebuie sa iti spun ca am alaptat timp de 2 ani, iar dietele drastice nu erau o varianta pentru mine. Asa ca am ales varianta sportului si a mancatului sanatos, dar destul de consistent pentru ca imi era foarte foame de la alaptat.

new-body-8-weeks-concurenta-numarul-sapte-si-povestea-ei

Dupa cca un an reusisem sa ajung la 60 kg, de la vreo 86 cat aveam in luna a 9-a, dar facusem doar exercitii cardio.
In ianuarie a.c. am hotarat sa ma apuc de antrenamentul “cu fiare”. In momentul de fata se vede o imbunatatire clara din punct de vedere estetic, dar tot nu reusesc sa ma subtiez. Am 60 kg, dar am si ceva masa musculara. Totusi, obiectivul meu este sa mai “slabesc” si nu mai reusesc deloc.
In momentul asta merg la sala de luni pana vineri, de la ora 7 cate o ora, atat imi permite programul.

Asadar, consider ca eu pot fi o adevarata provocare pentru tine deoarece fac sport de vreo 2 ani, am mancat sanatos, ba chiar 3 luni de zile mi-am cantarit tot ce am mancat, carbo, grasimi si proteine.

O persoana de 70 si ceva de kg care nu a facut niciodata sport sau care nu a tinut regimuri alimentare o sa slabeasca foarte, foarte, foarte repede in 8 sapt si o sa lase impresia ca ti-ai atins obiectivul, dar  iti spun ca adevarata provocare sunt eu.
Sunt o persoana foarte ambitioasa si respect toate regulile jocului.

Te provoc sa ma provoci!!!”

 

Laura, multumesc pentru sinceritate!

Pentru mai multe sanse de castig, iti poti invita prietenii sa dea like sau share povestii tale, utilizand butonul de mai jos.

Multa bafta!

No Comments