New Body, 8 Weeks! A Doua Concurenta Si Povestea Ei

New Body, 8 Weeks

Inscrierile in concursul New Body, 8 Weeks continua.
Mai jos puteti citi povestea Corinei:

“Eu sunt Corina. Am 25 ani si in prezent lucrez ca team manager la o multinationala. Imi plac plimbarile cu bicicleta si drumetiile la munte, ador sa ies cu prietenele mele in fiecare vineri la Thalia, sa povestim si sa radem pana seara tarziu, si iubesc sa lenevesc in pat duminica dimineata.

concurs-new-body-8-weeks

Am mers la sala pana in momentul de fata, iar anul trecut am descoperit World Class si m-a fascinat. Ba chiar pot sa spun ca a devenit ca un drog pentru mine, pasiune. Imi plac toate clasele la care merg, dar si exercitiile invatate pe parcurs. Imi ofera energia de care am nevoie dupa o zi grea la serviciu. In plus, sportul e pe primul loc in agenda mea, iar oricare intalnire/plecare din oras o stabilesc in functie de clasele preferate. Nu ma descurajez repede deoarece am constatat ca la mine rezultatele se vad mai greu, si tocmai de aceea dau tot ce am mai bun ca sa ajung unde vreau. Cu siguranta as continua cu programul si dupa terminarea concursului. De ce? Pentru ca sunt foarte bune daca tii cont de toate sfaturile. Am mai beneficiat de un program cu antrenor personal si am fost foarte multumita de rezultate, plus ca am continuat si pe urma sa folosesc tot ce am retinut (atat la nivel de exercitii cat si de nutritie).

Iti atasez o poza cu mine. Sunt foarte incantata de acest concurs si imi doresc mult sa castig pentru ca stiu ca esti un antrenor bun.

O seara faina,
Corina”

Corina, multumesc pentru sinceritate!

Pentru mai multe sanse de castig, iti poti invita prietenii sa dea like sau share povestii tale, utilizand butonul de mai jos.

Multa bafta!

No Comments