Cum am slabit. Transformarea Roxanei

Eu cred ca povestile celor cu care am lucrat sunt cea mai buna dovada ca merita sa iti pui increderea in mine. Asa ca voi publica aici cateva dintre marturiile celor cu care am facut echipa. Te invit sa citesti despre transformarea Roxanei.

Cu Roxana am plecat la drum la sfarsitul lunii august 2013. Imi aduc aminte si acum cand a venit prima oara la mine, cerandu-mi ajutorul: nu reusea sa treaca de un “prag” in lupta cu kilogramele.

“Te ajut doar daca ma asculti si respecti 100 % ce zic, fiindca vreau sa avem rezultate”, i-am spus. 

Untitled-133

Acela a fost momentul in care a inceput transformarea. Cu o alimentatie echilibrata si cu efortul unui spartan, Roxana a reusit sa slabeasca 20 kg, a redus grasimea corporala la 14 procente, iar la dimensiunile corporale a reusit sa scada:

  • Talie – 16 cm
  • Abdomen -25 cm
  • Fesieri – 16 cm,
  • Coapse – 11 cm 
  • Brate – 6 cm

Nu-i rau deloc, nu? 🙂

Iata ce spune Roxana despre mine:

Impreuna cu Armando am aflat cat de greu pot trece 45 de secunde dintr-un antrenament de tip circuit si au fost zile in care i-am declarat zgomotos ca “il urasc”. Imi raspundea zambind ca “stie” si pentru asta mai primeam doua repetări bonus *hahaha*. Ati crede, poate, ca intensitatea antrenamentelor m-a speriat, dar culmea! Abordarea de tip “spartan” (cum ii zic eu) m-a facut sa internalizez firescul disciplinei si pasiunii pentru sport si stil de viata sanatos. S-ar putea sa va mire, dar Armando este modelul care m-a motivat, m-a educat si, in cele din urma, m-a transformat! El, si nu Kate Moss!

 

O felicit pe Roxana pentru munca titanica depusa si pentru ambitia de care da dovada.

Daca te-a convins povestea ei si te afli in acel moment al vietii tale in care simti nevoia de a-ti transforma corpul, te astept sa facem echipa impreuna.

Untitled-132

 

1 Comment